Medium en Healer ik Eric van Riessen nu woonachtig in Uden dichtbij Oss ben van mijn geboorte bekend met de spirituele wereld. Of beter gezegd ze waren bekend met mij. Ik voel de aanwezigheid van spirits al vanaf mijn geboorte. Zo had ik een vriend waarmee wij een supergroep hadden en hij verteld over kleuren om mensen heen. Toen hij een jaar of 9 was vertelde hij dat hij die kleuren helemaal niet zag. Ik dacht dat ik beter mijn mond kon houden dus dat deed ik maar ik zag wel kleuren om mensen heen. Dit is de aura een energieveld. Nu ik volwassen ben moet ik me er soms een klein beetje op afstemmen en soms zie ik ze gelijk. Daarnaast altijd maar dat gevoel dat ik bekeken werd alsof er iemand stond. De spirituele wereld voelt voor mij dan ook zo net als hoe het ook voelt als jij achter me zou staan. Thuis ben christelijk opgevoed en kom uit een heel liefdevol gezin waarin mijn familie leden altijd voor mij klaar staan. Alleen wist ik dus niet zo goed wat deze spirituele gaves waren. Ook is het voor mij zo dat ik over dit soort dingen nooit met iemand praten. Op mijn 17e krijg ik een sterke voor liefde voor muziek maken en stapte in een rock and roll leven. Later begreep ik pas dat ik dit nodig had om me los van het gezin waarin ik opgroeide. vanaf 2002 begon mijn interesse voor spiritualiteit snel te groeien. Ik begon steeds meer boeken te lezen en ook wat spirituele trainingen te volgen. Dit begon met reiki en shambala waarin ik mijn master heb gehaald. Het was toen rond 2005 dat ik vond dat ik mijn leven maar is om moest gooien en ging weer naar school omdat ik geen werk leuk vond. Ik deed SPW (sociaal pedagogisch werk) waarin ik geleerd heb om met kinderen en mensen met een beperking te werken. Hierdoor leerde ik goed les geven. Ik vond les geven eigenlijk altijd al leuk zo vond ik het leuk om sport uit te leggen of muziek maken. Na een tijd bezig geweest te zijn en in 2009 mijn praktijk te hebben gestart vond het ik het op een bepaald moment tijd voor wat meer diepgang. Via via kwam ik zo in aanraking met Jose Goschalk ik heb haar opleiding gevolg en ben via haar een aantal keer in het Ahrtur FIndlay College en de Zwanenhof geweest. Hierdoor ben ik echt goed begeleid door een groep geweldige mediums. Waaronder: Brenda Lawarnce Paul Jacobs, Scott Milligan, Jose Gosschalk en Karel Besseling.

Na een goede basis blijf ik net als iedereen door gaan met ontwikkelen. Nu geef ik zelf met succus les in mediumschap en vind het geweldig om dit te doen. Het is zo mooi om te zien hoe ieder mens als individu kan groeien.