Over ons

Eric

Ik startte in 2009 mijn eigen spirituele praktijk in deze tijd nog aan huis. Na het geven van vele healings en readings merkte ik dat ik het veel leuker vond om mensen te leren hoe readings en healings werken. Ik specialiseerde me meer in het mediumschap. Ik schreef hier het boek Meditatie de spierballen van mediumschap over. Vanaf 2005 ben ik ook met kinderen gaan werken. Van hieruit leerde ik dat ik een passie heb om anderen iets leren. Op dit moment heb ik al honderden mensen les gegeven in het mediumschap. Waarbij ik anderen leer contact te maken met overledenen en gidsen. Ik zeg altijd als iemand het niet snapt gaan we een weg maken zodat het voor de persoon wel past.

Anja van Lieshout

Sinds 2014 werk ik met hypnose. Toen ik mensen zag nagelbijten en merkte dat veel mensen bijvoorbeeld een traumatisch ervaring hadden opgedaan waar ze zelf niet mee konden dealen.
Ik dacht ik wil hier iets mee. Ik ging uitzoeken hoe ik mensen kon helpen met gewichtsproblemen, trauma’s, slaapproblemen en andere persoonlijke problemen. In 2010 kwam hypnose op mijn pad en ik wist meteen dat ik deze weg wilde volgen. Ik heb inmiddels al honderden mensen met hun problemen geholpen. Het doet mij dan ook goed om te zien dat iemand ongelukkig of verdrietig binnenkomt slechts na een paar sessies hypnotherapie in zijn/haar kracht en zelfverzekerd weg gaat. Dit doe ik nog altijd met veel passie en plezier.

IMG_0674