Word je beloond voor mediteren?

Word je beloond voor mediteren?
Is er werkelijk een beloon- of strafsysteem voor wel of niet mediteren is mij ooit gevraagd. Nou zelf geloof ik vanuit de spirits nooit in een strafsysteem. Als jij niet mediteert, gaat de spirituele wereld heus niet zeggen: “Dan kan je niks meer van alles wat je hebt geleerd”, binnen welk spiritueel pad dan ook. Echter blijf ik wel zeggen dat je groeit door je training en je belangrijkste training van mediumschap blijft meditatie.

Als je mediteert geloof ik wel in een beloning. Deze beloning is niet een succesvolle mediumpraktijk. Er zijn mediums die nooit mediteren en toch een goede mediumpraktijk hebben. Nee, ik geloof dat je wordt beloond voor je meditatie in de kwaliteit van je mediumschap, healing of welk ander spiritueel pad je dan ook volgt. Ik denk echt dat het voor alle mediums en healers geldt dat ze hun kwaliteit omhoog kunnen brengen als ze veel en het liefst dagelijks mediteren.

Ik zie bij mezelf zelfs groei als ik probeer te mediteren maar toch de hele tijd afgeleid ben in mijn hoofd. Dus alleen inzet wordt al beloond. Wie wil die beloning nou niet? Dus pak die stoel en ga zitten!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat. Je gaat er dan mee akkoord dat deze reactie openbaar wordt gedeeld.

Schrijf je nu in voor de mediumopleding.