Zijn je zorgen terecht?

Wij kennen jullie problemen als geen ander, ja zelfs beter dan jezelf, omdat wij vanuit zielsniveau kijken. Wij willen je dan ook uitnodigen om onze uitstrijkende hand te ontvangen. Wij kijken verder en dieper. Toch is het eerste wat we meestal zien, dat mensen zo vaak zorgen hebben over dingen die niet belangrijk of relevant zijn. Er is vaak angst voor iets wat nooit gaat gebeuren.

Het leven is zo ontzettend mooi dat ik je wil vragen niet te veel bezig te zijn met angst. Als je je afvraagt of je volgende maand wel alles kan betalen ben je weg van het nu terwijl je daar misschien wel alles betaald hebt. Dan vergeet je door zorgen te genieten van het dak boven je hoofd en je eten.  Als je bang bent dat je relatie uitgaat vergeet je van je relatie te genieten want, deze is nu nog aan. En je mag best bang zijn, maar kijk hoe realistisch deze angst is.

Bespreek je problemen met ons en zeg wat je echt wilt bereiken met jou leven. Wij zijn er voor je en staan je altijd bij in liefde en licht op jou pad. Als je ervoor kiest ons te betrekken in je pad dan helpen we jou de realiteit inzien en hoef je nooit meer alleen te zijn. We zijn er altijd geweest voor jou. Wil jij de vriendschap met ons aangaan