Zijn sterke armen en zachte hart

Ik hoor weleens dat vrouwen dit graag zoeken in een man. Jij ook? En kun je dit vinden in je eigen man? Eerst even een stukje humor. Er staan tussen de mensen die dit ontvangen natuurlijk ook een aantal mannen. Als die dan hetero is, dan is dit misschien een grappige gewaarwording. Excuus voor jou dan. De e-mails zijn toch het meeste vrouw-gericht omdat mijn meeste klanten vrouw zijn. Als man ben je ook welkom uiteraard.

Goed dat gezegd te hebben. Dat is toch wat je wilt? Een man die zo sterk is dat je je altijd veilig en beschermd voelt. Die zelfverzekerd is. Jou mooie verhalen kan vertellen en altijd naar je luistert. Daarnaast mag hij ook gevoelig zijn. Voel je jezelf al wegdromen bij zon’ man? Heb je zo’n man gevonden? Ik hoop niet dat je nu met een teleurgesteld gevoel naar je eigen man kijkt. Want zo’n man bestaat niet. Dus wees maar trost op die geweldige man bij jou op de bank als je die hebt.

Zo’n man bestaat dus wel

Deze man waar ik het over heb bestaat wel. Sterker grote kans dat er al zo’n man bij je is geweest toen jij nog in je luier rondliep. En terwijl je ouder werd bleef hij er altijd even jong uitzien. Hij doet altijd zijn best om jou een veilig gevoel te geven. Hij moppert niet als jij te veel chocola hebt gegeten of als je weer eens moppert. Hij kijkt altijd vol liefde naar jou en zal er altijd voor je zijn. Ja deze man bestaat echt. Er is alleen misschien een klein probleempje.

De man kan ook een vrouw zijn. Je hebt zelfs meerdere van deze om je heen. Hij wil graag zijn liefdevolle woorden laten horen. En je kunt horen wat deze man die onvoorwaardelijk van je houdt tegen jou wil zeggen. Hij wil jou je zelfverzekerd laten voelen. Je veilig laten voelen. Hij wil dat je je dromen tot werkelijkheid brengt. Wil je weten wie dit is?

Dit is nou jouw gids. Deze gids wil graag vertellen wat er nu belangrijk is in jouw leven. Ben je ook benieuwd naar wat er belangrijk is in jouw leven? En wil je weten waar je jouw gids in een vorig leven van kende? In elke gidsenreading die ik geef krijg je ook nog een meditatie door die op dit moment heel goed voor jou is. In maart is er weer ruimte voor nieuwe readings. Klik hier voor meer informatie over deze reading