Zoek en gij zult vinden. Of komt het vanzelf langs?

Ben je ook aan het zoeken?

Soms zijn we in ons leven heel erg bezig met zoeken naar nieuwe dingen:  Iets wat we denken nodig te hebben om ons doel te bereiken. En dan kijken we: Waar kunnen we ontwikkelen? Hoe kunnen we ergens nog beter in worden? Maar soms komen dingen vanzelf langs. Of nog erger: Ze liggen al jaren in een boek of film in jouw huis. Precies de inspiratie die je nodig hebt, alleen ben je vaak op zoek naar het externe.

Wat is er al?

Soms mag je beter kijken naar wat er voorbij komt. Als je alleen maar in je huis blijft zitten gebeurt er natuurlijk niks. Maar als je een lange periode in het bos gaat zitten zal er van alles voorbij komen. Als je mediumschap ontwikkelt, denk ik zelfs dat de kans groot is dat je daar ook steeds meer zal groeien in je contacten. Vooral het contact met je eigen gids en overledenen die je zelf kent zal veel sterker  worden. Als de kans dan komt, laat hem dan niet aan je voorbij gaan. Grijp de kans met beide handen aan en ga er volledig voor. Er komt heus wel een nieuwe kans als het je niet gelukt is, maar wat je echt nodig hebt komt vanzelf wel naar je toe.

Relax en heb geduld.

Neem de rust voor jezelf en kijk wat naar je toe komt. Dat zijn vaak de grootste waardes van je leven. Laat deze waardes niet aan je voorbij vliegen omdat je zelf naar iets op zoek bent gegaan, naar iets wat je misschien wel helemaal niet nodig hebt.