De spiegel is verliefd op jou

De spiegel is verliefd op jou 

 Hoe komt het toch dat wij onszelf niet op dezelfde manier zien als wanneer ik jou in de spiegel bekijk? Misschien vind je je buik te groot en ik vind je buik prachtig. Misschien vind je de rimpels vervelend en ik zie wijsheid. Misschien zie je verdriet in je ogen door pijn die je hebt gehad. Als ik met je meekijk zie ik de liefde van je ziel. Jij ziet een bad hair day en ik zie prachtige haren. Je ziet een onzekere vrouw. Ik zie een zelfverzekerde vrouw die kwetsbaar durft te zijn. Hoe kan het nou dat je de prachtige schoonheid niet ziet die ik zie?

 Je ziet een probleem. Ik zie dat als een start van je oplossing. Je ziet stress en ik iemand die van aanpakken houdt en een zinvol leven heeft. Jij ziet vermoeidheid waar ik kracht zie. Je vind jezelf niet waardig genoeg en ik zie een vrouw waarmee het fantastisch is om samen te zijn. Ben je een man dan geldt hetzelfde en mag je vrouw in man veranderen. Ik ben alleen ik niet.

i

Je ziet een probleem. Ik zie dat als een start van je oplossing. Je ziet stress en ik iemand die van aanpakken houdt en een zinvol leven heeft. Jij ziet vermoeidheid waar ik kracht zie. Je vind jezelf niet waardig genoeg en ik zie een vrouw waarmee het fantastisch is om samen te zijn. Ben je een man dan geldt hetzelfde en mag je vrouw in man veranderen. Ik ben alleen ik niet.

 

 Helaas heb ik het ook

 Ik kijk ook in de spiegel en kan dan hetzelfde denken. Ondanks dat ik steeds positiever denk. De ik die meekijkt is God, een gids of een engel of misschien wel een overleden dierbare. En nog vele anderen. Ga er dus maar vanuit als jij denkt ik ben niet mooi dat er minimaal 10 zielen zijn die je willen laten weten dat je voor hen prachtig bent. Je krijgt van hen dan ook steeds een compliment over wat jij als zwakte ziet. Het is misschien ook maar goed ook dat ik het niet zelf ben. Meer dan 2000 mensen ontvangen deze mail. Ik heb niet de tijd om bij 2000 mensen elke dag in een spiegel met al die 2000 mensen mee te kijken om complimenten te geven. Ik weet wel dat jij ook fantastisch bent.

 Je zou de spiegel dus ook als deze zielen kunnen zien. Of ze werkelijk verliefd op je zijn weet ik niet. Ik weet wel dat ze echt enorm veel van jou houden. Kun je van jezelf houden? Kun je geloven dat je echt iets kunt? In mediumschap leer je door veel te mediteren meer van je zelf te houden. Je leert ook dat er een spirituele wereld is die jou heel graag helpt.. Wil je meer weten over mediumschap klik dan op deze link. Blog wordt nog afgemaakt

Leave a Reply